Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Pro Kemijärvi

 

Pro Kemijärvi -kansalaisliikkeen ja Pro Kemijärvi ry:n mielestä Kemijärveä ympäröivät komeat vaarat ja tunturit eivät sovellu tuulivoimaloiden sijoituspaikoiksi - sen sijaan metsätalous, virkistyskäyttö, poronhoito ja alueiden muu monikäyttö luontuvat seudulle hyvin niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Myös Itä-Lapin maakuntakaavan mukaan alueita tulee kehittää monikäytön pohjalta.

Pro Kemijärvi on poliittisesti sitoutumaton kansalaisliike, joka syntyi ihmisten huolestuessa Kemijärven kohtalosta. Pro Kemijärven aktiivijäseniä ovat mm. Jaakko Ojaniemi ja Rosa Maritta Venäläinen.

Tämän sivuston tarkoituksena on tuoda esiin näkökulmia, miksi teollinen tuulivoimatuotanto ei sovellu Kemijärvelle eikä Posiolle Korouoman pohjoispuolelle nyt vireillä olevien maakuntakaava-, yleiskaava- ja hankesuunnitelmien mukaisesti.

Tämä sivusto ei pyri olemaan kaiken kattava esitys aiheesta - Kemijärven ja lähikuntien kulttuurihistoriasta sekä luonto- ja maisema-arvoista on olemassa runsaasti tietoa ja kirjallisuutta. Myös nykyelinkeinoista ja esimerkiksi matkailukohteista löytyy runsaasti tietoa muualtakin. Toivoaksemme olemme silti onnistuneet valottamaan edes joitain puolia tästä Kemijärven tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeästä asiasta.

 

Pro Kemijärven s-postiosoite:

prokemijarvi@gmail.com

 

Pro Kemijärvi -yhdistyksestä ja yhdistyksen jäsenyydestä lisätietoja.

 

Voit liittyä Pro Kemijärvi ry:n jäseneksi joko täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen tai maksamalla jäsenmaksun samantien.

 

Jäsenmaksun maksaminen 2015.

 

 

Kiitos mielenkiinnostasi!